Μιμή Ντενίση: Μιλά ανοιχτά για τον έρωτα με τον Γιάννη Φέρτη: “Έτρεχα πίσω του σαν σκυλάκι”

Η παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” συνεχίζει να κάνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και η Μιμή Ντενίση αναμένεται με την παρότρυνση της καλής της φίλης Βανέσα Ρεντγκρέιβ να ετοιμάσει μια μίνι σειρά επτά επεισοδίων για την καταστροφή της Σμύρνης. Όπως αποκάλυψε μάλιστα και στην εκπομπή “Όλα πρώτη φορά” και τον Θέμο Αναστασιάδη το θέμα της καταστροφής είναι ακόμα “καυτή πατάτα” για την Ελλάδα.

“Η συγκίνηση των θεατών ήταν για τη Σμύρνη, πλέον είναι για την Ελλάδα”, αποκαλύπτει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και συνεχίζει: “Για μένα πάνω από όλα πρωταγωνίστρια στην παράσταση είναι η Σμύρνη και ο ελληνισμός”, λέει και μιλά με συγκίνηση για τις ιστορίες που άκουσε από την καταστροφή, αλλά και τους ανθρώπους που πηγαίνουν να την δουν στο θέατρο και να της μιλήσουν.

Εκτός, από τα επαγγελματικά της, η Μιμή μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Εκείνη αποκάλυψε ότι ότι αν δεν ήταν τόσο ερωτευμένη αρχικά με τον Φέρτη και στη συνέχεια με τον Τρίτση “θα είχα φύγει από την Ελλάδα”.

Μιλώντας για τον Γιάννη Φέρτη είπε ότι “τότε ήμουν ένα ούφο, είδα έναν όμορφο πρωταγωνιστή με σνόμπαρε και εγώ έτρεχα σκυλάκι. Δεν έκανα κάτι ακραίο αλλά του έδειχνα ότι τον αγαπούσα πολύ. Δεν με εκμεταλλεύτηκε, αυτός μου έφτιαξε την καριέρα ήταν πολύ γενναιόδωρος. Αυτός μου είπε να μάθω την παραγωγή. Με έκανε θιασάρχη πριν να γίνω ηθοποιός”.

Δες το video;

Read More

And More