Μιμή Ντενίση: “Πολιορκεί” τον Τούρκο σταρ Μπουράκ Χακί!

Στενή “πολιορκία” από την Μιμή Ντενίση δέχτηκε ο γοητευτικός Τούρκος πρωταγωνιστής Μπουράκ Χακί (Burak Hakki). Ο Τούρκος σταρ που γνωρίσαμε από τη σειρά του Ant1 “Κισμέτ” και συμμετείχε στην παράσταση «Κύκλος» στο θέατρο «Σταθμός» σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη, συναντήθηκε στην Αθήνα με την αγαπημένη ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα και συζήτησαν για ένα ξεχωριστό ρόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο Μπουρακ Χακί δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο docudrama (δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ) για τη Σμύρνη, βασισμένο στο ημερολόγια μιας πλούσιας Σμυρνιάς που ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση. Η ίδια υπογράφει το σενάριο με τον Αμερικανό φίλο της Μάρτιν Σέρμαν, και αναμένεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ίδια παραγωγή θα συμμετέχει και η Ολυμπία Δουκάκη (σε ρόλο αφηγήτριας), αλλά και η Vanessa Redgrave.

Όσο για το ρόλο που θα υποδυθεί ο Μπουράκ Χακί; Άνθρωπος από το περιβάλλον της Μιμής Ντενίση αποκάλυψε στον Αλκίνοο Μπουνιά: “Ο Μπουράκ Χακί συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να υποδυθεί έναν Τούρκο αξιωματούχο στην ταινία και, αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, μάλλον θα αναλάβει το ρόλο. Στην Μιμή άρεσε πολύ ο Μπουράκ διότι, εκτός από το ό,τι είναι όμορφος, αγαπητός και καλός ηθοποιός, ξέρει και ελληνικά”.

Για να δούμε αν τελικά θα υλοποιηθεί αυτή η συνεργασία…

Read More

And More