Μιμή Ντενίση: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με την μητέρα της! [pics]

Οι δεσμοί με την οικογένειά της ήταν ανέκαθεν πολύ ισχυροί και με κάθε ευκαιρία το δείχνει. Η Μιμή Ντενίση έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της Μαρία Ντενίση, που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε της βήμα και συχνά τις βλέπουμε μαζί σε κοσμικές εξόδους. Εκτός από την κόρη της Μαριτίνα που είναι πάντα κοντά της σε επίσημα καλέσματα και η μητέρα της Μαρία Ντενίση είναι ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα για εκείνη.

Έτσι, μητέρα και κόρη βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Δουλειές με φούντες”, στην Κεντρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη. Πρόκειται για μια παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη της οποία την παραγωγή έχει αναλάβει η κόρη της μεγάλης μας ηθοποιού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Έλενα Μακρή, Αντώνης Λυμπέρης, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Ντάβλας, Μαρία Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση και η μητέρα της ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το “παρών” βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές του έργου. Και μετά την τελευταία υπόκλιση των ηθοποιών, βρέθηκαν στα παρασκήνια, όπου συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές.

Με την Κατερίνα Ζαρίφη

Με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει. Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της. Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.

Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Βίβιαν Κοντομάρη
Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου
Φωτεινή Ντεμίρη
Ορφέας Παπαδόπουλος
Ελευθερία Ρήγου
Δημήτρης Τσέλιος
Φιλική συμμετοχη: Κατερίνα Ζαρίφη

Read More

And More