Μίνα Αρναούτη: Η νέα ζωή μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε! Φωτογραφίες

Αισιόδοξη και έτοιμη για τη νέα της ζωή είναι η Μίνα Αρναούτη. Το 30χρονο κορίτσι που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και νοσηλεύτηκε για πέντε σχεδόν μήνες στον Ευαγγελισμό, ξεπερνά σιγά σιγά τις δύσκολες ώρες που έζησε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μίνα αμέσως μετά το εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό (όπου για μήνες νοσηλεύτηκε στην εντατική) έφυγε για το πατρικό της σπίτι, στη Λέσβο, όπου και σκέφτεται να μείνει για όλο το καλοκαίρι, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να είναι πια χαμογελαστή και ανεβάζει και φωτογραφίες στα social media.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mina Gemini Arnaouti (@minagemini) στις


Πριν λίγες μέρες επηρεασμένη ίσως από το νέο μακελειό στη Γαλλία αλλά και από τις κατηγορίες που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για το μοιραίο βράδυ που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, έστειλε το δικό της συγκλονιστικό μήνυμα… κοινοποιώντας μια φωτογραφία με τα παρακάτω γνωστά λόγια: “Θα έρθει η στιγμή που θα σε μαχαιρώνουν και θα φταις γιατί ματώνεις”. Τα λόγια αυτά δείχνουν πόσο πικραμένη είναι με όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, αλλά με τη βοήθεια των φίλων της παραμένει χαμογελαστή και έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Δες τις φωτογραφίες μετά την περιπέτεια που έζησε:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mina Gemini Arnaouti (@minagemini) στις


Read More

And More