Μίνα Αρναούτη: Οι νέες έξοδοι και τα συγκινητικά λόγια στα social media! [pics,vids]

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και οι αποκαλύψεις για το μοιραίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή δεν έχουν τέλος. Από τη μία η οικογένεια του τραγουδιστή που δεν έχει σταματήσει να ερευνά τις συνθήκες του τροχαίου και από την άλλη τα δυο κορίτσια Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου (που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ) και βρίσκονται σε σύγκρουση με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Την ίδια στιγμή ο “πόλεμος” των αναρτήσεων συνεχίζεται και το ένα ξέσπασμα διαδέχεται το άλλο με πρωταγωνίστριες στην διαδικτυακή διαμάχη την Αθηνά Παντελίδου και την Μίνα Αρναούτη.

Ωστόσο, μετά το τελευταίο ξέσπασμα της στα social media, η Μίνα Αρναούτη δείχνει να προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε. Μετά τους πέντε μήνες στην εντατική, η 30χρονη έχει αρχίσει να επιστρέφει στην καθημερινότητά της. Έχει ια γυρίσει από τη Μυτιλήνη, όπου έμεινε για κάποιο διάστημα με την μητέρα της και άρχισε να κάνει τις πρώτες εξόδους της σε αγαπημένα στέκια και να ανεβάζει φωτογραφίες και video στο Instagram.

Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα και η ίδια σε συνέντευξή της, δεν θέλει να μένει μετά το ατύχημα κλεισμένη μέσα, αλλά προσπαθεί να ζει την κάθε στιγμή.

Δες τα τελευταία posts της στο Instagram:

Read More

And More