Μίνα Αρναούτη: Τα μηνύματα που την συγκίνησαν και η νέα της ζωή!

Μετά το ξέσπασμα και την πρώτη της συνέντευξη ήρθε… η λύτρωση για την Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά από πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και πολλά χειρουργεία βρίσκεται πια με την μητέρα της στη Μυτιλήνη και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια στο Πρώτο Θέμα, μέχρι και πριν λίγες μέρες κινούνταν με αναπηρικό καροτσάκι και τώρα σιγά σιγά με πατερίτσες. Η κοπέλα έχει στο πλευρό της διαρκώς την μητέρα και τους φίλους της και έχει αρχίσει πια να αναρρώνει.

Ωστόσο, οι “επιθέσεις” που δεχόταν το τελευταίο διάστημα μέσα από τα social media για το μοιραίο τροχαίο, την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά. Εκείνη, όμως, δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της και σε αυτό την βοηθούν και όλοι όσοι της στέλνουν μηνύματα αγάπης μέσα από το Facebook.

Θέλοντας να τους ευχαριστήσει η Μίνα έγραψε στο προφίλ της: “Να ξέρετε ότι τα μηνύματα που μου στέλνετε τα διαβάζω όλα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί είναι πάρα πολλά.. πάντως συγκινούμαι που κάποιοι από εσάς μοιράζεστε μαζί μου μια δύσκολη κατάσταση που περάσατε, είτε για να μου δώσετε δύναμη, είτε για να πάρετε δύναμη, είτε γιατί σε μια άγνωστη είναι πιο εύκολο να ανοίξετε την καρδιά σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα τόσο ωραία λόγια που μου γράφετε και κάποιοι που έχετε στείλει παραπάνω από μια φορά έχω αρχίσει κ σας αναγνωρίζω και χαμογελάω που μου στέλνετε ό,τι μπορείτε για να με κάνετε να νιώσω καλύτερα! Πάντα κάπου υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων και όπως λέει και ένα ρητό: “Υπάρχει και ένας άλλος κόσμος άλλα είναι μέσα σε αυτόν εδώ”!”

Read More

And More