Μίνα Αρναούτη: Τέλος του μήνα βγαίνει από το νοσοκομείο!

Οι δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνούν σιγά σιγά για την Μίνα Αρναούτη. Το ένα από τα δυο κορίτσια που βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, την ημέρα του μοιραίου τροχαίου, μετά από πολλές επεμβάσεις και σχεδόν τέσσερις μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό, ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο.

Η 30χρονη πια Μίνα που γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα στο νοσοκομείο, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, έχει ξεπεράσει το πρώτο σοκ μετά το δυστύχημα και δεν διστάζει ακόμη και να αστειευτεί με τους φίλους της. Τα μηνύματα μάλιστα, που δέχτηκε χθες από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν δεκάδες.

Εκείνη παρόλο που είναι ακόμη στο στάδιο ανάρρωσης, απάντησε σε όλους για τις ευχές και τα καλά λόγια που της είπαν. Σύμφωνα μάλιστα με την Espresso, πριν τρεις μέρες αποκάλυψε στους φίλους της και τα σχέδιά της, γράφοντας με αφορμή μια αγγελία για αναζήτηση προσωπικού. “Εγώ κάνω το 12-9 και με πατερίτσες” και λίγο αργότερα έγραψε στους φίλους της “έρχομαι τέλος του μήνα”, προαναγγέλοντας την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Read More

And More