Μηνάς Χατζησάββας: Αύριο το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του έδωσε ο Μηνάς Χατζησάββας. Δεν κατάφερε όμως να βγει νικητής. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 67 ετών. Ακριβώς μια εβδομάδα από την ημέρα της νοσηλείας του στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Ευαγγελισμού.
Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένειά του, φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι εκεί για το στερνό αντίο σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Ο Μηνάς Χατζησάββας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (23 Νοεμβρίου) έχοντας πάθει βαρύ εγκεφαλικό. Ήταν στο σπίτι του μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κώστα Φαλελάκη. Το βεβαρυμένο του ιστορικό έκανε την κατάσταση να είναι κρίσιμη από την αρχή και τους καλούς του φίλους να έχουν μεγάλη αγωνία. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και ο καλός του φίλος και δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.
Πέθανε μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Read More

And More