Μήνυμα συμπαράστασης στο λαό του Βελγίου μέσα από το instagram με το #PrayForBrussels

Η “καρδιά” της Ευρώπης, για μία ακόμη φορα, γίνεται στόχος του τυφλού μίσους. Τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στο Βέλγιο και στο λαό του που βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Με μία σειρά από συντονισμένες επιθέσεις στις Βρυξέλλες, για τις οποίες σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος, είχαν σαν αποτέλεσμα τουλάχιστον 34 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.

Η αρχή έγινε στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, ενώ στην συνέχεια έγινε επίθεση και στον σταθμό του μετρό στο Μάαλμπεκ. Η πρωτεύουσα του Βελγίου βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και θυμίζει “νεκρή” πόλη, αφού στους δρόμους δεν κινείται τίποτα!

Μηνύματα συμπαράστασης στον λαό του Βελγίου στέλνουν από ολόκληρο τον πλανήτη με το #prayforbrussels στα social media. Όλοι εκφράζουν την ελπίδα τους να σταματήσουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα και να έχει όλος ο πλανήτης ειρήνη.

Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις πιο δυνατές φωτογραφίες που πέρασαν από το timeline μας στο instgram από ανθρώπους της τηλεόρασης, της τέχνης, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σάκης Ρουβάς

Κατερίνα Καινούργιου

Demy

Μαριέλλα Σαββίδου

Μαρέβα Μητσοτάκη

Μιχάλης Σιφάκης

Kloe Kardashian

Kendall Jenner

Miley Cyrus

Kris Jenner

Δούκισσα Νομικού

Μαρία Ιακώβου

Andriana Lima

Read More

And More