Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.09.2017 | 15:22

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται η συναυλία του λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται η συναυλία του λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μενάνδρεια». Ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής λόγω προβλήματος υγείας, ανέβαλε την συναυλία του, για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Περαιτέρω λεπτομέρειες είναι ακόμη άγνωστες και την ανακοίνωση έκανε ο Δήμος Κηφισιάς, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Η επίσημη ανακοίνωση:
 
Ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα: 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια» (Λεωφ. Κηφισίας 192), αναβάλλεται λόγω ασθενείας του καλλιτέχνη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.
 
Όσοι αδυνατούν να έλθουν ή δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία και έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους, μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματα τους στα γραφεία προπώλησης (Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Κηφισιά, 2ος όροφος, Πολιτιστικό Δήμου Κηφισιάς).
 
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10