Μπέλλα Κυδωνάκη: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα για το νεκρό γιο της

Πριν τέσσερα χρόνια έχασε τον 25χρονο γιο της και βυθίστηκε στο πένθος. Η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, έχασε το μονάκριβο Γιάννη της από ανακοπή καρδιάς και ο θρήνος της δεν έχει τέλος.

Ο νεαρός, που στο παρελθόν, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, είχε καταφέρει να βγει νικητής, αλλά τον Μάρτη του 2012 έχασε ξαφνικά τη ζωή του, από ανακοπή καρδιάς. Από τότε η μητέρα του μιλά πάντα με λόγια που ραγίζουν καρδιές για τον γιο της..

“Ήσουν τόσο δυνατός και χαμογελαστός που νόμιζα ότι θα ξεγελάσεις το θεριό… Σαν σήμερα έφυγες τόσο ξαφνικά και άδικα…”, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook και συμπλήρωσε: “Οι αναμνήσεις που με κατακλύζουν είναι τόσο δυνατές και καταλυτικές που και να θέλω για λίγο να ξαποστάσω από τον πόνο του ξαφνικού φευγιού σου, μου είναι αδύνατον. Γιατί εσύ είσαι εγώ και εγώ είμαι εσύ. Δύο σώματα και μία ψυχή. Η μια πάνω στο φως και η άλλη κάτω στα σκοτάδια. Μόνο η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για πάντα..”

Δες τις αναρτήσεις της στο Facebook:

HΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ……..ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ…..

Δημοσιεύτηκε από Bella Kydonaki στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Οι αναμνήσειςπου με κατακλύζουν είναι τόσο δυνατές και καταλυτικές που και να θέλω για λίγο να ξαποστάσω απο τον πόνο…

Δημοσιεύτηκε από Bella Kydonaki στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Read More

And More