Μπέττυ Μαγγίρα: Σέξι φωτογράφιση με αποκαλυπτικές τουαλέτες!

Είτε με μαγιό είτε με βραδινή τουαλέτα, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κάθε φορά έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Αυτήν τη φορά η γνωστή ηθοποιός, παρουσιάστρια και show woman ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του You με αποκαλυπτικές τουαλέτες και μιλά για όλα.
“Θα προτιμούσα να μην έκανα ποτέ φωτογράφιση με τα παιδιά μου, από την άλλη δεν τα κρύβω. Δεν μου αρέσει αισθητικά το να “σβήνουν” τα πρόσωπα, είναι λίγο φοβιστικό!”, αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: “Μακάρι να ήμουν πιο “σκύλα” στη ζωή μου γιατί θα ήταν πιο εύκολο να διεκδικήσω πράγματα. Παραείμαι οικεία!”

Σου λείπει η τηλεόραση;
Μου αρέσει, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι. Δεν ήταν στα μέτρα μου. Μου λείπει, όμως, η παρέα, τα παιδιά κι από την άλλη -κακά τα ψέματα- η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο στο οποίο μπορείς να διαφημίζεις αυτά που κάνεις. Όμως νιώθω -και έχω αποφασίσει- ότι στη φάση που είμαι θέλω να κάνω ένα restart, ένα νέο ξεκίνημα. Να κλείσει, δηλαδή, ο κύκλος όσων έκανα -χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο ή τηλεόραση- και να κάνω καινούρια πράγματα χωρίς να χρειαστεί να μπω σε καλούπια.
Μετάνιωσες που έκανες το απογευματινό;
Όχι, καθόλου. Έμαθα πράγματα. Θεωρώ ότι το πολεμήσαμε και πήγε και καλά η εκπομπή σύμφωνα με τα τότε δεδομένα.
Μου είπες ότι σου λείπουν τα παιδιά. Όλα;
Ο Γιώργος (σ.σ. Λιανός) που έχουμε πολλά κοινά στο χιούμορ αλλά και στην αντιμετώπιση των πραγμάτων και η Αλέκα (σ.σ. Καμηλά) με την οποία ήμασταν ήδη φίλες. Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν ταιριάζαμε τόσο πολύ, αλλά τα καταφέραμε νομίζω να έχουμε μια αξιοπρεπή συνεργασία. Φίλες δεν γίναμε…
Βαριέσαι εύκολα;
Εύκολα και γρήγορα! Παλιά με τη Ματθίλδη στα σόου με το που γινόταν η πρεμιέρα και ολοκληρώνονταν οι ατελείωτες πρόβες έλεγα: «Τώρα πρέπει να το ξανακάνουμε;». Φτάνω στην κορύφωση ενός πράγματος και μετά δεν μ’ ενδιαφέρει!

Έχετε κι έναν αδελφό;
Είναι το κρυφό ταλέντο της οικογένειας! Έλειπε για χρόνια στην Αμερική. Γενικά ο Γιώργος δεν είναι όπως εμείς, που έχουμε τσαμπουκά και θράσος! Αυτός είναι πιο ντροπαλός. Γι’ αυτό και την τέχνη του την βγάζει στη ζωγραφική. Έχει γράψει, όμως, σενάρια και θεατρικά.
Με τη Ματθίλδη θα ξανακάνετε κάτι μαζί;
Το σκεφτόμαστε όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ.
Είσαι σπάταλη;
Είμαι οικονόμα. Έχω τον Δημήτρη για τις σπατάλες!
Συμβουλεύεστε ο ένας τον άλλον;
Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Δημήτρη σχετικά με το πώς βλέπει τα πράγματα και είναι ακριβώς αυτή η άποψη που χρειάζομαι.
Θα έκανες φωτογράφιση με τα παιδιά σου;
Θα προτιμούσα να μην έκανα ποτέ, από την άλλη δεν τα κρύβω κιόλας. Κι αυτό γιατί δεν μου αρέσει αισθητικά η εικόνα του «μωσαϊκού», του να σβήνουν, δηλαδή, τα πρόσωπα. Είναι λίγο φοβιστικό…
Με ποιο τρόπο κρατάτε με τον Δημήτρη ζωντανή την σχέση σας μετά από 13 χρόνια;
Προσπαθούμε να έχουμε χρόνο μόνοι μας, έστω και στο σπίτι. Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια αυτό συμβαίνει μόνο το βράδυ. Άντε και κανένα μεσημέρι το Σαββατοκύριακο. Πέρυσι ήταν ένα δράμα!

Θα ψάξεις τηλέφωνο;
Μπορεί, αν μου δώσει το δικαίωμα!
Σου το δίνει;
Όχι, αλλά εγώ ως γυναίκα είμαι λίγο παραπάνω καχύποπτη και φτιάχνω σενάρια. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχω ηρεμήσει. Στη φάση που είμαι τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό μου. Πιο σίγουρη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιο sexy από ποτέ, ξέρω τι θέλω και τι όχι και πώς να το διεκδικήσω.
Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί!

Read More

And More