Μπέττυ Μαγγίρα: Καλοκαιρινή απόδραση στη Σαντορίνη! [pics,vids]

Με φόντο τη μαγευτική Καλντέρα και παρέα αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βουτιές της η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός και show woman άφησε για λίγο την Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έφυγε για μια μικρή απόδραση στο Αιγαίο… Με προορισμό την εντυπωσιακή Σαντορίνη.

Το συγκεκριμένο νησί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της Μπέττυς Μαγγίρα και κάθε φορά που έχει την ευκαιρία κάνει μια μίνι απόδραση εκεί με τους φίλους και την οικογένειά της, δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Έτσι έγινε και αυτές τις μέρες. Μπορεί ο καιρός να μην είναι πολύ καλός, μια βουτιά στην πισίνα, όμως, με φόντο το “άγριο” τοπίο που σου κόβει την ανάσα, είναι κάτι στο οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Όσες φορές κι αν την δω …δεν την χορταίνω!!! I Santorini! The most beautiful place on earth! #cavotagoo #cavotagoosantorini #aegeansea #kyklades #greece #summer #sea #sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) στις

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της πήραν τους φίλους τους και έκαναν μια βόλτα και με το σκάφος. Καπετάνιος ήταν ο Δημήτρης Μάζης και η Μπέττυ σε ρόλο… Μανταλένας, δεν σταμάτησε να τραγουδά και να ανεβάζει video στο Instagram!

Δες κι εσύ:

Read More

And More