Μπέττυ Μπαζιάνα: Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και σε αυτές τις εκλογές! Φωτογραφίες

Συντριπτική ήταν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Την Τρίτη η χώρα θα έχει νέα κυβέρνηση αφού η συμφωνία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έχει κλείσει και τα δυο κόμματα συγκεντρώνουν άθροισμα 155 βουλευτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων βρέθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου. Την χαρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την έδειξε, εκτός το πλατύ χαμόγελό που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του, κερνώντας γλυκά τους δημοσιογράφους.

Στο πλευρό του και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ήταν φυσικά η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα. Το TLIFE την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα γραφεία του κόμματος.

Βρίσκεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα σε όλα. Έχει κάνει μια όμορφη οικογένεια και δυο παιδιά μαζί του και ξεχωρίζει για τη σεμνότητά της.

Χαμογελαστή και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωπος προσπαθεί να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την καθημερινότητά της. Αναπόφευκτα όμως τα φώτογραφικά φλας πέφτουν πάνω τις στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Ειδικά σε βραδιές όπως αυτή της Κυριακής.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Read More

And More