Μπήκε στο χειρουργείο η Χρυσηίδα Δημουλίδου – Η φωτογραφία μετά την επέμβαση

Μπήκε τελικά στο χειρουργείο η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Η γνωστή συγγραφέας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στα χέρια της και όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο της μάλιστα προγραμματίστηκε για τις 23 Μάη, τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου “Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ευτυχώς ,όλα πήγαν καλά και η πρώτη επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Η γνωστή και πολύ αγαπητή συγγραφέας ανέπτυξε και στα δυο της χέρια το σύνδρομο Ντιπουιτρέν που προήλθε από την υπερβολική καταπόνηση των τελευταίων 20 χρόνων και επειδή η δυσκαμψία προχώρησε πολύ, αποφασίστηκε χειρουργείο. Έτσι, ξεκίνησε με την επέμβαση στο αριστερό της χέρι και το φθινόπωρο θα κάνει επέμβαση και στο δεξί.

Όπως καταλαβαίνεις η Χρυσηίδα είναι αρκετά αγχωμένη με την κατάσταση. Μάλιστα, όλο αυτό αλλάζει και τα σχέδιά της μιας και αυτήν την περίοδο θα πρέπει να ξεκουραστεί λίγο και δεν θα μπορέσει να κάνει τις παρουσιάσεις που επιθυμούσε για το νέο της βιβλίο. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και παρά τις δυσκολίες παραμένει αισιόδοξη.

Η ίδια με ένα μήνυμα στο Facebook, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της και ανέβασε μια φωτογραφία μετά το χειρουργείο.

“Πάει τελειώσαμε το με το ένα χέρι, σήμερα στο ιατρικό Αθηνών αφαιρέθηκαν τα 2 σωληνάκια για τα υγρά και αύριο αλλαγή πάλι επιδέσμων, έχω καμιά 40αρια μικροράμματα, πόνος zero- μηδέν, μόνο η ολική νάρκωση με ταλαιπώρησε λιγάκι χθες όλη μέρα…Τα δακτυλάκια μου ίσιωσαν και πάλι. Κι από Σεπτέμβριο το άλλο χεράκι. Χίλια ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό μου κ. Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, κορυφή στο είδος του, ειδικευμένο ορθοπεδικό χειρουργό άκρων, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Εμείς να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More