Μπριζίτ Τρονιέ: H κομψή και λιτή εμφάνιση στην Αθήνα και αγαπημένη της Louis Vuitton τσάντα! [pics]

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα και είναι από τις συζύγους πολιτικών που έχει συζητηθεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό, μαζί βέβαια με την Μελάνια Τραμπ.

Η Μπριζίτ Τρονιέ, έχει ένα υπέροχο στιλ με γαλλική φινέτσα! Η λεπτή σιλουέτα της την βοηθάει για κομψές εμφανίσεις ότι κι αν φορέσει αλλά εκείνη λατρεύει τον οίκο Louis Vuitton και πάντα επιλέγει από εκεί τις τσάντες τα παπούτσια της αλλά και πολλά από τα ρούχα της!

Η Brigitte Trogneux αγαπάει το λευκό αλλά και το μαύρο και τις περισσότερες φορές επιλέγει να φορέσει μίνι σικάτα φορέματα του αγαπημένου της οίκου σε λευκό, μαύρο αλλά και κόκκινο. Λιτή σικάτη έχει καταφέρει να γίνει όχι μόνο το νέο fashion Icon της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη, παρά τα 63 της χρόνια. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το έχει καταφέρει επιλέγοντας μονόχρωμα ρούχα και κλασσικά κομμάτια τόσο στα ρούχα όσο στις τσάντες και τα παπούτσια.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, φορώντας ένα λευκό τοπ και ένα chinos μαύρο παντελόνι με μαύρη ψηλοτάκουνη κλασσική γόβα. Στο χέρι της κρατούσε μια λευκή Louis Vuitton τσάντα. Αναμένουμε την εμφάνισή της τόσο στην Ακρόπολη που θα τη συνοδεύεσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα και κυρίως το βράδυ στο επίσημο δείπνο.

Mε την κομψή αλλά λιτή της εμφάνιση στην Αθήνα η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε να κρατάει την αγαπημένη της λευκή Louis Vuitton, Capucines την οποία έχει και σε μαύρο και την έχει κρατήσει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More