Μπριζίτ Τρονιέ: Τι αποκάλυψε για την επίσκεψη στην Ελλάδα και τη βόλτα στην Πλάκα! [vid]

Το ταξίδι στην Ελλάδα της έμεινε αξέχαστο. Η σύζυγος του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μκρόν (Emmanuel Macron) επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες τη χώρα μας και ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος. Η βόλτα στην Πλάκα, την Ακρόπολη αλλά και στο Σύνταγμα, έκαναν την Μπριζίτ Τρονιέ (Brigitte Trogneux) να επιστρέψει στη Γαλλία με τις καλύτερες αναμνήσεις και να κάνει φυσικά και διαφήμιση στη χώρα μας.

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, μάλιστα, βρέθηκε αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ και όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Μπριζίτ Μακρόν για την Ελλάδα, δήλωσε ότι πέρασε πολύ όμορφα στη χώρα μας. “Οι Έλληνες είναι πολύ ζεστοί άνθρωποι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η αγαπημένη της στιγμή στην Ελλάδα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας περιέγραψε ότι εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την Πνύκα όπου παρακολούθησε τις ομιλίες των δύο πρωθυπουργών. Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε εντυπωσιασμένη και από την Πλάκα, με την βόλτα που έκανε να της έχει μείνει χαραγμένη. “Η Πνύκα, η Πλάκα, ο Παρθενώνας ήταν όλα μαγευτικά, όπως και οι Έλληνες”, τόνισε.

Δες το video από το greek reporter:

Read More

And More