Μυρτώ Αλικάκη: Μια βόλτα στην κουζίνα της γνωστής ηθοποιού! [vids]

Κάτι… ψήνεται στην κουζίνα της Μυρτώς Αλικάκη! Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι που ετοιμάζει από το πρωί!

Χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα έχει το μενού για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Ant1, που δεν δίστασε να μας «βάλει» για λίγο στην κουζίνα της και να μιλήσει για τα δυο- τρία μυστικά που θα έχουν ως αποτέλεσμα το πιο λαχταριστό φαγητό!

#recipies #homecooking #cooking #pork #peppers #tasty

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on

Η Μυρτώ στη ζωή- «Μυρτώ» και στην επιτυχημένη σειρά του μεγάλου καναλιού «Ταμάμ», όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά «ανέβασε» και ένα ακόμη βίντεο με μια διαφορετική αυτή τη φορά συνταγή, αφιερωμένη στο φίλο και συνάδελφός της Δημήτρη Μοθωναίο! Με τίτλο «αγκαπημένο», το βίντεο αναφέρεται στον ηθοποιό που τους τελευταίους μήνες κάνει θραύση στο Instragram με μια σειρά από χιουμοριστικά κλιπάκια, στα οποία «φέρεται» ως θύμα απαγωγής που ζητά βοήθεια, ενώ χρησιμοποιεί διαρκώς τη συγκεκριμένη έκφραση. Μάλιστα, το δεύτερο πιάτο που ετοιμάζει η Μυρτώ Αλικάκη είναι σπαγγέτι με μανιτάρια και εστραγκόν και ο Δημήτρης Μοθωναίος «απειλεί» ότι θα περάσει να τα δοκιμάσει!

#agapimeno #jokes #funny #ridiculous @motho_naios

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίζονται από την κοινή συμμετοχή τους σε μια ακόμη σειρά του Ant1, το «Κάρμα», φαίνεται ότι διατηρούν τις καλύτερες φιλικές σχέσεις και εκτός δουλειάς!

Read More

And More