Μυρτώ Κάζη – Τάσος Μπίθας: Γάμος και βάφτιση στις Σπέτσες [pics]

Η Μυρτώ Κάζη δραστηριοποιείται έντονα στον διαδικτυακό χώρο και είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, ειδικά από τις μανούλες. Η ίδια έχει αποκτήσει δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) με τον σύντροφό της Τάσο Μπίθα και η αγαπημένη της ασχολία είναι να μοιράζεται συμβουλές φροντίδας για παιδάκια. Έχει μαλιστα και ειδική στήλη στην εκπομπή του Alpha “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

Η Μυρτώ και ο Τάσος είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από τον Δεκέμβρη του 2014 και μόλις εχθές βάφτισαν τη μικρή τους κόρη που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιούλιο. Το όνομα της Ειρήνη – Άννα. Οι ίδιοι όμως αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης και να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Το μυστήριο θα γίνει σήμερα στις Σπέτσες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στο ίδιο νησί που έγινε και η βάφτιση αφού αποφάσισαν να στήσουν το δικό τους #bithasfamilyfestival. Κουμπάροι του ζεύγους θα είναι οι δύο καλοί τους φίλοι, Μαριάνθη και Κωνσταντίνος, οι οποίοι ήταν κουμπάροι και στον πολιτικό τους γάμο.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι στην παραλία με live μουσική, σουβλάκια και πολύ χορό. Η Μυρτώ μοιράζεται την αγωνία και τις προετοιμασίες μέσα από το instagram της.

Read More

And More