Μυστικός γάμος για διάσημη πρωταγωνίστρια! Φωτογραφίες

Μετά από τρία χρόνια σχέσης η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και έλαμπε μες στο λευκό νυφικό της! Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του “Hangover” Jamie Chung και τον αγαπημένο της Bryan Greenberg που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Και μάλιστα σε εβραϊκό τελετουργικό…
Η γνωστή ηθοποιός που έχει συμμετάσχει ως “Μουλάν” στην επιτυχημένη σειρά “Once Upon A Time” και τις ταινίες “Dragonball” και “Sin City”, φορούσε -σύμφωνα με δημοσίευμα του People- ένα εντυπωσιακό νυφικό Monique Lhuillier και είχε ένα ελαφρύ πιάσιμο στα μαλλιά της. Η ίδια δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κρατά το χέρι του καλού της, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Κοντά στο ζευγάρι, φυσικά, ήταν λίγοι καλοί φίλοι του ζευγαριού.
Αλλά και ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι που του ταίριαζε πολύ. Ο Bryan Greenberg είναι μουσικός και ηθοποιός και έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του στην ταινία “Νύφες σε πόλεμο” με την Anne Hathaway και την Kate Hudson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το γλέντι ήταν τριήμερο και άρχισε από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και διοργανώθηκε πάρτι υποδοχής, στο πνεύμα του Halloween. Ο στολισμός ήταν εμπνευσμένος από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ενώ οι περίπου 200 καλεσμένοι έμειναν σε δωμάτια του ξενοδοχείου που “κλείστηκαν” για την περίσταση.

Όσο για τη δεξίωση; Ήταν ένα μεγάλο coctail party, αλλά και ένα δείπνο, όπου οι νιόπαντροι χόρεψαν ένα τραγούδι που ερμήνευσε στενός φίλος του γαμπρού!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More