Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Σούνιο: Τι λέει στο “Tatiana Live” ο άνθρωπος που τα εντόπισε; Video

Ένα μυστήριο έχει δημιουργηθεί, από το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ανθρώπινα οστά, βρέθηκαν σε σπήλαιο στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, στο Σούνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση, κατά 80% ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα όπως πιστευόταν.

Το σύνολο των ανθρώπινων οστών, ήταν τοποθετημένο σε ταξιδιωτικό σάκο και ορισμένα ήταν εκτός του σάκου. Ο σκελετός αλλά και τα σκορπισμένα οστά ανασύρθηκαν από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Ασφάλειας. Αμέσως μεταφέρθηκαν στις στο εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής, ώστε να διενεργηθεί η απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση.
Ο κ. Ηρακλής, ο άνθρωπος που εντόπισε τα ανθρώπινα οστά στο σπήλαιο του Σουνίου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Tatiana Live”, για την στιγμή που ανακάλυψε τον σάκο. Ο ίδιος έκανε βόλτα στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, όταν είδε το αποτρόπαιο θέαμα. Ο άνδρας περιέγραψε πως βρέθηκε στη στοά και τι έκανε όταν αντίκρισε το μακάβριο θέαμα, ενώ αποκάλυψε και το τραύμα που υπήρχε στο πίσω μέρος του κρανίου.
Δες όλα όσα είπε στο “Tatiana Live”:

Read More

And More