Brangelina: Ξανασμίγουν σε μια κρουαζιέρα με πολυτελές γιοτ στο Σίδνεϊ

Είχε ακουστεί ότι ο Brad Pitt είχε σκοπό να συναντηθεί με τη σύντροφό του Angelina Jolie στο Σίδνεϊ αυτά τα Χριστούγεννα.

Αλλά φαίνεται πως τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για το ζευγάρι Jolie – Pitt την Παρασκευή, αφού ο Brad έσμιξε με Angelina και τα έξι παιδιά τους.

Η οικογένεια επιβιβάστηκε σε ένα πολυτελές γιοτ που ονομάζεται Ghost in Sydney Harbour , και ο Brad άρχισε αμέσως να απαθανατίζει τις διακοπές τους με τη φωτογραφική μηχανή του.

Ο Brad αυτή την περίοδο δουλεύει σκληρά για τα γυρίσματα της ταινίας The Fury στην Αγγλία, ενώ η Angelina έχει έδρα το Σίδνεϊ σκηνοθετώντας τη νέα δουλειά της.

Πηγή είπε στη UsWeekly ότι ο Brad είχε οριστεί να συναντήσει την οικογένειά του λίγο μετά τα 50ά γενέθλιά του στις 18 Δεκεμβρίου αλλά φαίνεται πως εκείνος δεν μπορούσε να περιμένει ούτε για μια στιγμή .

Καθώς η Angelina και τα παιδιά ήταν επάνω στο σκάφος, ο αφοσιωμένος μπαμπάς Brad βρήκε την ευκαιρία για μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η Angelina ήταν ντυμένη απλά στα μαύρα, με ένα jacket και aviator γυαλιά ηλίου.

Νωρίτερα , ο Brad και η Angelina είχε φτάσει με όλη την οικογένεια στην παραλία για να πάρυν ένα θαλάσσιο ταξί και να φτάσουν στο γιοτ.

Ήταν σίγουρα μια μέρα διασκέδασης στο πλοίο καθώς τα παιδιά έπαιξαν με ταους αγαπημένους γονείς τους να παρακολουθούν.

Read More

And More