ΝΙΝΟ: Στο show που παρουσίασαν οι Kylie + Kendall Jenner στη σκηνή του Madwalk [vid]

Από τα highlight του Madwalk by Aperol Spritz ήταν σίγουρα και η εμφάνιση του ΝΙΝΟ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πλαισίωσε μουσικά το fashion show του πιο δημοφιλούς παγκοσμίως bland, Kendal + Kylie.

Οι αδερφές Jenner οι αδερφές της Kim Kardashian- διάλεξαν προσωπικά τον ΝΙΝΟ να τις εκπροσωπήσει στο show που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα.

Οι επαφές έγιναν μέσω Skype και δεν χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για τις αδερφές Jenner να καταλάβουν ότι ο ΝΙΝΟ, που εδώ και 15 χρόνια διαφέρει και θεωρείται μια από τις πιο αινιγματικές και μυστηριώδεις προσωπικότητες στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ήταν αυτό που ήθελαν.

Οι δυο τους μάλιστα έστειλαν και μήνυμα στον ΝΙΝΟ λίγο πριν το show που παρουσιάστηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. “Θα θέλαμε να στείλουμε και τις θερμές ευχές μας στον καλλιτέχνη που επιλέξαμε, να εκπροσωπήσει την εταιρία και τα ρούχα μας, το Νίνο. Είμαστε σίγουρες ότι θα είναι υπέροχος στη σκηνή απόψε! Σκοπεύουμε να έρθουμε στην Ελλάδα για να απολαύσουμε τον ελληνικό ήλιο αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τη συνεργάτιδά μας Άννα Στυλιανοπούλου. Ανυπομονούμε επίσης να γνωρίσουμε το Νίνο και να συνεργαστούμε ξανά μαζί του”, είπαν.

Δες τον ΝΙΝΟ στη σκηνή του Madwalk να ερμηνεύει μοναδικά το Creep των Radiohead!

Read More

And More