Νανά Μούσχουρη – Jean Paul Gaultier: Για δείπνο στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Φωτογραφίες

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Αντρέ Σαπέλ και πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με τον διάσημο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier!

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι και όλοι ξετρελάθηκαν με τις νοστιμιές της Αργυρώς! Είναι γνωστή η αγάπη του Γάλλου σχεδιαστή για την Ελλάδα και όποτε μπορεί κάνει μικρές αποδράσεις στη χώρα μας!

Η φιλία του διάσημου σχεδιαστή με την Αργυρώ μετράει αρκετά χρόνια. Είναι λάτρης της κουζίνας της και την υποδέχεται πολλές φορές στο Παρίσι, όπου τη φιλοξενεί και όποτε κι εκείνη μπορεί βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των επιδείξεών του.

Ο Gaultier, λατρεύει τα ψάρια και τα θαλασσινά και παντα ανάμεσα σε άλλα θα φάει γιουβέτσι με καραβίδες η αστακό με λινγκουίνι. Στο αγαπημένο μενού του έχει προστεθεί η σφυρίδα με τρούφα. Το αγαπημένο του γλυκό είναι το μιλφέιγ που δημιούργησε η Αργυρώ με γιαούρτι, μέλι και ξηρούς καρπούς και τραγανό χειροποίητο φύλλο και μεταξύ τους αστειεύονται λέγοντας ότι πρέπει να λέγεται “το μιλφέιγ του Jean Paul”.

Την παρέα συμπλήρωναν ο Κωνσταντίνος Καταλακινός και καλοί τους φίλοι από το Παρίσι.

Read More

And More