Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η διάψευση του χωρισμού με τον Νάσο Γαλακτερό και η πόζα με τη βέρα! [pics]

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση ότι ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, έχουν πάρει διαζύγιο το οποίο μάλιστα έχει εκδοθεί τον περασμένο Μάρτιο. Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Μάλιστα η εφημερίδα παρέθεσε και στοιχεία : Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Ωστόσο την είδηση διέψευσε η ίδια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με γραπτό της μήνυμα προς την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία το διάβασε στον αέρα σήμερα στο Happy Day. “Είμαστε μια χαρά, ευτυχισμένοι, όλοι μαζί στο σπίτι μας. Αν δεις και στο Instagram φοράω τη βέρα μου. Σε φιλώ”! Aυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Νάνσυ στη Σταματίνα και εκείνη το διάβασε στον άερα.

Την ίδια ώρα η Νάνσυ πόζαρε στο instagram για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Θανάση Αθανασιάδη, φορώντας στο δεξί της χέρι η βέρα της

Χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Νάσο Γαλακτερό την κόρη τους και τον παππού της

Sundays are for families #mypeople #brunch #familytime #mybaby #littlesofia #christmas #grandpa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou) στις

Read More

And More