Νάντια Μπουλέ: Βρήκε τον φύλακα άγγελο της

Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ. Όχι μόνο γιατί κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στο μιούζικαλ “Evita” αλλά και γιατί λάμπει από ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, η ηθοποιός έχει βρει τον φύλακα άγγελό της στο πρόσωπο του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Γιώργου Ισαάκ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Νάντια πήρε μέρος στο μιούζικαλ “Horron Music Show” στο θέατρο Ρεξ, που ήταν δική του παραγωγή. Δική του παραγωγή ήταν και το θρυλικό μιούζικαλ που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ε πρωταγωνίστρια τη Νάντια. Είναι πλέον αχώριστοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς. Περνούν πολλές ώρες μαζί αφού έχουν και κοινή αγάπη για το θέατρο.

Έχουν δεθεί ιδιαίτερα και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν δημόσιες εξόδους με την παρέα καλών τους φίλων, συζητώντας και γελώντας, ενώ σχεδιάζουν κι άλλα κοινά θεατρικά χτυπήματα. Λάμπουν μαζί κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο”, λένε άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον.

Read More

And More