Νάντια Χαλαμανδάρη: Η ζωή της και ο έρωτας με τον πρίγκιπα της Ισπανίας! Φωτογραφίες

Θα μπορούσε να είναι ένα παραμύθι… Η όμορφη πρασινομάτα δημοσιογράφος από την Ελλάδα που ερωτεύτηκε τον … πρίγκιπά της και θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους! Είναι όμως αλήθεια και είναι η όμορφη ιστορία αγάπης της δημοσιογράφου Νάντιας Χαλαμανδάρη και του πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας!

Νάντια Χαλαμανδάρη την γνωρίσαμε πριν 10 χρόνια τον 2006 όταν μαζί με τον καλό της φίλο Γιάννη Παπαμιχαήλ παρουσίαζε στο Star το “αντι – δελτίο” του καναλιού. Από τότε δεν την είδαμε σε κάτι άλλο στην τηλεόραση, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι η Νάντια δεν συνέχισε τη δημοσιογραφία. Ίσα ίσα που δεν τη σταμάτησε ποτέ. Είχαμε να ακούσουμε καιρό για την πρασινομάτα Νάντια, μέχρι που πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι περιμένει το παιδί του Φερνάρντο Γκομέζ Αθέμπο, του ανιψιού του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Μητέρα του είναι η Ινφάντα Πιλάρ, αδελφή του τέως βασιλιά της Ισπανίας (παραιτήθηκε το 2014).

Η Νάντια είναι μια σύγχρονη ηρωίδα των παραμυθιών. Είναι η χιονάτη, η σταχροπούτα, που γνώρισε τον πρίγκιπά της, θα γεννήσει το παιδί του και θα ζήσουν μαζί στη Μαδρίτη, αυτοί καλά… και εμείς καλύτερα όπως λένε τα παραμύθια…

Την είδηση της εγκυμοσύνης δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και λίγο καιρό πριν το Ισπανικό περιοδικό HOLA, το οποίο μάλιστα έγραψε ότι η Ελληνίδα που ερωτεύτηκε ο πρίγκιπάς τους κυοφορεί αγοράκι! Αυτό δημιούργησε συζήτηση και σούσουρο αφού ο διάδοχος Φελίπε και σύζυγός του Λετίσια έχουν μόνο δυο κοριτσάκια. Αυτό ίσως σημαίνει ότι αν η Νάντια γεννήσει όντως αγοράκι θα είναι η εν δυνάμει βασιλομήτωρ της Ισπανίας!

Η Νάντια και ο Φερνάντο γνωρίστηκαν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησαν να βλέπονται. Τα συνεχή ταξίδια πότε της Νάντιας στη Μαδρίτη και πότε του πρίγκιπα στη Αθήνα, κράτησαν τον έρωτά τους ζωντανό και σύντομα ήρθε η εγκυμοσύνη της Νάντιας.

O πρίγκιπας της Νάντια είναι 41 ετών και ήταν για πολλά χρόνια παντρεμένος με την Monica Martín Luque, από την οποία έχει πάρει διαζύγιο.

Όπως γράφουν τα περιοδικά της Ισπανίας προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια γάμου αλλά μετά τη γέννηση του μωρού το ζευγάρι θα εγκατασταθεί στην Ισπανία.

Η Νάντια δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά της με τον Φερνάντο και μάλιστα δημοσιεύει συχνά μέσα από τα προσωπικά της social media κοινές τους φωτογραφίες


Φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη,πολλά χρόνια πριν. Η Νάντια την θαύμαζε απεριόριστα

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, το Μεγάλο Σάββατο στα Μετέωρα όπου πέρασε μαζί με τον αγαπημένο της τις ημέρες του Πάσχα.

Read More

And More