Ναταλία Γερμανού: Η απερισκεψία στις σχέσεις της και ο μεγάλος έρωτας που θέλει να ξαναζήσει!

Για ακόμη μια φορά η Ναταλία Γερμανού, απάντησε στις ερωτήσεις του Βασίλη Μπουζιώτη για την Reallife άνευ φόβου και με πάθος, αυτοσαρκάστηκε μέχρι τελικής πτώσεως, μίλησε επί της ουσιάς και καυτηρίασε τα κακώς κείμενα.

Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω από τις τελευταίες πληροφορίες που σε θέλουν να «παίζεις» στο νέο, εξαιρετικά φιλόδοξο project «Star Academy» που ετοιμάζει το «Ε». Θέλεις να μου πεις τι «ρόλο» θα έχεις, γιατί γράφονται και λέγονται διάφορα;
Είναι πολύ τιμητικό να ακούγεται το όνομα μου σε ένα τόσο φιλόδοξο project, όσο είναι το «Star Academy». Το κανάλι έχει πολύ ικανούς παρουσιαστές για να αναλάνουν αυτό το ρόλο, με τους οποίους νομίζω συζητάει εδώ και πολλούς μήνες. Αν και αγαπώ πολύ τα μουσικά σόου, η αλήθεια είναι ότι αφιερώνω ήδη πάρα πολλές ώρες στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μην ξεχνάς ότι έχω δυο ώρες ζωντανό ραδιόφωνο κάθε μέρα. Πραγματικά, δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μας. Μη βιάζεστε…

Το ότι στο εν λόγω project έκλεισαν» Βίσση – Καρβέλας «πακέτο», ανήκει δίχως άλλο στις γερές τηλεοπτικές ειδήσεις. Εσύ που έχεις θερμή σχέση χρόνων μαζί τους, πως το βλέπεις; Θα το …ρίξουν το στούντιο με την τρελή ενέργεια τους;
Τους βλέπω να το έχουν πάρει πολύ ζεστά και πάρα πολύ σοβαρά. Είναι η πρώτη φορά που η Άννα και ο Νίκος Αποδέχονται μια τέτοια πρόταση και ως τηλεθεατής περιμένω τη συνύπαρξη τους με τρομερό ενδιαφέρον. Θέλω να δω σαν τρελή ειδικά τον Καρβέλα να ισορροπεί ανάμεσα στην αυστηρότητα και την τρυφερότητα του. Σαν τρελή!


Πες μου πώς διαχειρίζεσαι την απώλεια. Ο Φρέντυ Γερμανός πόσο σε “ακολουθεί’ στα βήματά σου;

Κάθε μέρα, κάθε ώρα. Πάντα θα αισθάνομαι ότι δεν τον χόρτασα. Πάντα θα νιώθω μια εκκρεμότητα, σα να μην πρόλαβα να του πω όσα ήθελα μαζί. Δεν τη διαχειρίζεσαι ποτέ την απώλεια. Συνηθίζεις απλώς να ζεις χωρίς την φυσική παρουσία εκείνου που έφυγε.

Θεωρείς ότι έκανε λάθη αφήνοντας τους προβολείς να “λούσουν” περασμένες σχέσεις σου;

Απερισκεψία ας την πούμε. Αφήνεις πολλά μάτια να βλέπουν, πολλά στόματα έχουν άποψη. Δεν υπάρχει λόγος.

Κάηκε σχέση σου από τα δυνατά φώτα;

Οι δυνατές σχέσεις δεν καίγονται από δυνατά φώτα. Καίγονται από έλλειψη προσπάθειας. Καίγονται όταν τις αφήνεις να καούν. Δική μου είναι η ευθύνη λοιπόν, όχι της δημοσιότητας.


Και τώρα; Είσαι μόνη σου;
Είμαι ελεύθερη! Μου αρέσει πιο πολύ σαν λέξη από το “μόνη”!

Τον έζησες τον μεγάλο έρωτα;
Βέβαια! Και θα τον ξαναζήσω Βασίλη μου!

Τι άλλο μαγειρεύεις; Ένα βιβλίο ακόμα;

Ναι, πρώτα ο Θεός! Είναι στα σκαριά. Γράφεται, όπως και καινούργια τραγούδια που θα βγουν μέσα στη χρονιά. Είπαμε, το γράψιμο είναι ψυχοθεραπεία, δεν το αφήνω ποτέ!

Διάβασε περισσότερα στη Reallife που κυκλοφορεί!

Read More

And More