Ναταλία Γερμανού: Πού συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Ίμβριο; Φωτογραφίες

Μόνο καλά λόγια έχει να πεις ο ένας για τον άλλο… Ο Πέτρος Ίμβριος και η Ναταλία Γερμανού, μπορεί να έχουν χωρίσει πολλά χρόνια αλλά εκτιμούν και αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Οι δυο πλέον καλοί φίλοι,συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Πηνελόπη και Μνηστήρες μαζί με άλλους επώνυμους της showbiz, και διασκέδασαν με τα τραγούδια του Βασίλη Δήμα ο οποίος έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες σε σπουδαίους τραγουδιστές.

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης είναι οι πρώτοι ερμηνευτές που εμπιστεύτηκαν τραγούδια του πλέον ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή και συνθέτη, βλέποντάς τα να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, με τους Νίκο Μακρόπουλο και Διονύση Σχοινά να είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που ερμήνευσαν δημιουργίες του
Στην πρεμιέρα του Βασίλη Δήμα, ο οποίος σημειωτέον έγινα πρόσφατα για πρώτη φορά μπαμπάς, πρώτη έφτασε η Ναταλία Γερμανού και τα φλας έκαναν τη… νύχτα μέρα με την είσοδο της.
Ακολούθησαν ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Πέτρο Ίμβριο, η Τζούλι Μασίνο με την κολλητή της φίλη, Έφη Κοντού, καθώς και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου που έκλεψε το χειροκρότημα του κόσμου με τις μοναδικές της ερμηνείες.

Τριαντάφυλλος -Βασίλης Δήμας

Read More

And More