Nαταλία Γερμανού: Το Namaste και η «αντίπαλος» Ελένη Μενεγάκη!

Ήταν Οκτώβριος του 2014 όταν ο Έψιλον έβγαλε το δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού. Η ίδια θυμάται εκείνες τις μέρες και διηγείται στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα τι είχε συμβεί τότε: «Στο πρώτο ραντεβού που είχα με τον Μένιο Φουρθιώτη, η πρώτη κουβέντα που βγήκε από το στόμα του αφορούσε τη μεσημεριανή ζώνη. Η δική μου αντίδραση τότε ήταν ένα φοβισμένο “όχι” (σ.σ. έτσι, την πρώτη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι παρουσίασε το βραδινό σόου Μη Χανόμαστε). Εκείνος επανήλθε πέρσι το καλοκαίρι και μου έκανε ξανά την πρόταση, αλλά με τη μορφή απαίτησης. “Θα το κάνεις. Εμπιστέψου μας” μου είπε και είπα “εντάξει”».
Πλέον, το Namaste μετρά τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι μια εκπομπή που την έχει φέρει στα μέτρα της; «Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δεν είμαι, από τον εαυτό μου κυρίως. Είναι όμως ένα προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και έχει πάρα πολύ δρόμο ώστε να αποδείξει πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Συνεπώς, θα προτιμούσα να μην είμαι αυστηρή κρίνοντας ένα νεογέννητο παιδάκι, αλλά να το αφήσω να μεγαλώσει και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα».

Η εκπομπή Namaste προβάλλεται απέναντι σε εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, η Ναταλία δεν αισθάνεται πως έχει την Ελένη «απέναντι». «Είχα πλήρη επίγνωση πως δεν πάω να πολεμήσω με ένα brand σαν την Ελένη Μενεγάκη. Ευθύς εξαρχής θεωρούσα ότι δεν είμαι απέναντι στην Ελένη, αλλά δίπλα της, γιατί από τη φύση μου δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον ένα κορίτσι που το γνωρίζω είκοσι χρόνια και το έχω μέσα στην καρδιά μου, σε μια πολύ ξεχωριστή θέση. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως έχω την αμέριστη στήριξη, αγάπη και συμπαράσταση από το Έψιλον για την εκπομπή».​
Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί!

Read More

And More