Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.01.2016 | 17:40

Ναταλία Τσαβλίρη - Περικλής Βασιλόπουλος: Η πρόταση γάμου σε αερόστατο και η διπλή τελετή σε Λονδίνο και Ελλάδα!

Ναταλία Τσαβλίρη - Περικλής Βασιλόπουλος: Η πρόταση γάμου σε αερόστατο και η διπλή τελετή σε Λονδίνο και Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το πιο ευτυχισμένο βήμα της ζωής τους ετοιμάζονται να κάνουν, η Ναταλία Τσαβλίρη, κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και ο Περικλής Βασιλόπουλος, γιος φαρμακοβιομήχανου που τώρα ασχολείται με τη ναυτιλία,  πρωταγωνιστώντας σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της ερχόμενης σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Η Ναταλία Τσαβλίρη από τον Οκτώβριο του 2014 ζει στο πλευρό του Περικλή Βασιλόπουλου. Η Ναταλία προέρχεται από μια οικογένεια με μακρά παράδοση στη ναυτιλία και είναι ένα από τα τρία παιδιά της Μιλένας και του Ανδρέα Τσαβλίρη, της ναυτιλιακής εταιρείας ρυμουλκών A.G. Tsavliris & Sons. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα -αφού έχει σπουδάσει Γεμολογία στο Λονδίνο- και ασχολείται με το σχεδιασμό κοσμημάτων ενώ έχει αναπτύξει και μια έντονη φιλανθρωπική δράση.Στο πρόσωπο του πολλά υποσχόμενου στον επιχειρηματικό κύκλο Περικλή βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της, γι’ αυτό και η πρώτη τους γνωριμία έγινε γρήγορα σχέση ζωής. Η κινηματογραφική πρόταση γάμου από τον Περικλή έγινε πριν από λίγο καιρό στην Τοσκάνη πάνω σε ένα αερόστατο και αποτελεί ήδη μια από τις ομορφότερες εμπειρίες στη ζωή τους.

Οι δυο τους σύντομα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους σε στενό οικογενειακό κύκλο, με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο ενώ τον Ιούλιο θα ακολουθήσει ένας λαμπερός θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10