Νατάσα Καλογρίδη: Ξανά ερωτευμένη με νεαρό επιχειρηματία! [pics]

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός, αλλά η Νατάσα Καλογρίδη ξαναβρήκε τον έρωτα στην ζωή της και διανύει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο. Η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, διατηρεί τον τελευταίο μήνα σχέση με τον 31χρονο επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα, το όνομα του οποίου είναι Μιχάλης – Παναγιώτης Πιλαλάκος. Το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz γνωρίστηκε ένα ζεστό βράδυ του Ιουλίου, στο νυχτερινό κέντρο που διαθέτει ο Μιχάλης, στο οποίο είχε πάει η Νατάσα να διασκεδάσει με την παρέα της.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα έκαναν μαζί και τις πρώτες τους διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης, όπου έζησαν ανενόχλητοι τον έρωτά τους για οκτώ ημέρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Μιχάλης Πιλαλάκος ήταν αχώριστοι και απόλαυσαν τις πρώτες μέρες της σχέσης τους με πολύ πάθος!
Η ηθοποιός ήταν για αρκετό καιρό διάστημα μόνη της, αν και δήλωνε ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα. Ειδικά μετά το διαζύγιό της με τον γνωστό κοσμηματοπώλη, Γιώργο Μενεγάτο αλλά και τον χωρισμό της με τον συνάδερφό της, Νίκο Πολυδερόπουλο, περίμενε πως και πως τον νέο άνδρα που θα της κλέψει την καρδιά. Και τον βρήκε!

Read More

And More