Νέα στοιχεία για τον 34χρονο που κατηγορείται πως σκότωσε με σκεπάρνι την γυναίκα του – Δεν έχει το ακαταλόγιστο

Η υπόθεση του θανάτου της άτυχης 27χρονης από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει πολλές φορές με σκεπάρνι, στο κεφάλι και τον αυχένα στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας.

Η κοπέλα πέθανε, μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας. Η κοπέλα αρχικά νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία τα τραύματά της. Όταν βγήκε από την εντατική, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, προσεβλήθη από ιό και ξαναμπήκε στην εντατική μονάδα, αλλά δυστυχώς η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα, όμως, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον 34χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε την γυναίκα του. Οι ψυχίατροι αποφάνθηκαν και δεν του αναγνωρίζουν το ακαταλόγιστο λόγω ψυχικής ασθένειας και αναφέρουν πως δεν είχε σχιζοφρένεια και ότι γνώριζε τι έκανε εκείνη την ημέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Read More

And More