Νεκρό το ζευγάρι που “κυνηγούσε” φαντάσματα για το Travel Channel

Δύο γνωστοί ερευνητές υπερφυσικών δυνάμεων (ήταν ζευγάρι) κι ένας ακόμη άνδρας αγνώστων στοιχείων, βρέθηκαν νεκροί την Τρίτη στη Νεβάδα και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα της κόρης του ζευγαριού.

Για την ώρα όλα δείχνουν πως ένα περιστατικό ενδοικογενειακής βίας αποδείχτηκε μοιραίο και θανατηφόρο. Ο λόγος για τον Mark και Deppy Constantino που είχαν τη δική τους εκπομπή Ghost Adventures στο Travel Channel, ερευνώντας και “διώνχοντας” τα κακά πνεύματα από διάφορα σημεία.

Oι δυο τους ανακαλύφθηκαν από την αστυνομία όταν βρέθηκε ένας άλλος άνδρας νεκρός στην ίδια διεύθυνση. Τελικά αποδείχτηκε πως και αυτόν τον άνδρα και την Deppy τους κρατούσε ομήρους ο σύζυγός της Mark. H διαπραγμάτευση της αστυνομίας μαζί του απέτυχε κι όταν μπήκαν στο διαμέρισμα το ζευγάρι ήταν ήδη νεκρό!

Μεταξύ τους είχαν δημιουργηθεί πολλά περιστατικά βίας και μάλιστα ο Mark θεωρείται υπεύθυνος και για τον θάνατο του τρίτου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της Deppy νωρίτερα. Οίδιος λογικά αυτοκτόνησε. Συνεργός στο έγκλημα θεωρείται και η κόρη του ζευγαριού.

Read More

And More