Νέο επεισόδιο Survivor! Τι θα δούμε απόψε

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το Κυριακάτικο επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, αφού κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε 2.399.195 τηλεθεατές, σημειώνοντας στο νεανικό κοινό 15-44 μέσο όρο 55%, όταν στο σύνολο έκανε 42,9%.

Σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα αγωνίστηκαν στο χθεσινό “Survivor” οι ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν των πρωτιά. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6 και φυσικά απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού που ήταν μπιφτέκια, σουτζουκάκια, σαλάτες, πουρέ και ψωμί.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» έκαναν ρεκόρ συνεχόμενης ήττας καθώς πλέον χάνουν 7 αγωνίσματα σερί. Η έλλειψη τροφής τους έχει εξαντλήσει, ενώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επιβίωσή τους στην παραλία, οι παρεξηγήσεις και οι κόντρες ανάμεσά τους έχουν ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της ομάδας τους. Παρ’ όλα αυτά πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και προσπάθησαν ν’ αφήσουν πίσω τις διαμάχες που αποσυνθέτουν την ομαδικότητα τους. Το βράδυ, οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν για να παίξουν το «Παιχνίδι των ερωτήσεων» με έπαθλο δύο λαχταριστά ταρτάκια. Ο Γιώργος Χρανιώτης από την ομάδα των «Διασήμων» ήταν ο νικητής, που απόλαυσε το έπαθλό του αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, προς μεγάλη απογοήτευση της Λάουρας που έφτασε μαζί του μέχρι τον τελικό και δεν κατάφερε να γευτεί το γλυκό.

Απόψε το βράδυ σ’ ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα κληθούν στον αγώνα ασυλίας. Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν στο αγώνισμα και ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την ατομική ασυλία; Ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και πως θ’ αντιδράσουν; Ποιες συζητήσεις θα γίνουν στο «Συμβούλιο του Νησιού» που θα πυροδοτήσουν νέες κόντρες; Θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία οι «Μαχητές» ή θα ελαττωθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των παικτών τους με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια των εναπομεινάντων στα αγωνίσματα;

Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σ’ ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, που έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές για μια ακόμη φορά.

Read More

And More