Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης! Τραγουδίστρια κατηγορεί μέλος των Backstreet Boys για βιασμό

Δεν έχει τέλος η λίστα των celebrities που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Μετά τα τρανταχτά ονόματα του Χόλιγουντ στη λίστα προστίθεται το όνομα του Nick Carter, του τραγουδιστή από τους Backstreet Boys. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην τραγουδίστρια, Melissa Schuman, το 2002, ο Nick Carter την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια την βίασε, μέσα στο διαμέρισμά του.

Σε μία ανάρτηση στο blog της “Melissa Explains It All”, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης από τον Nick Carter, την περίοδο που και οι δυο συμμετείχαν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως περιγράφει, μια μέρα που είχαν ρεπό, μέθυσαν πολύ και ο τραγουδιστής δεν άργησε να την φλερτάρει. Οι δυο τους κατέληξαν να φιλιούνται, όταν ο Nick την οδήγησε στο μπάνιο. «Με σήκωσε, με έβαλε πάνω στον πάγκο του μπάνιου και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσω. Δεν άκουγε. Δεν τον ένοιαζε. Μου είπε “μην ανησυχείς, δεν θα το πω σε κανέναν”…Ένιωσα φοβισμένη και παγιδευμένη. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε αρχίσει να θυμώνει και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω. Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα»” αναφέρει, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, όπως προσθέτει, ο Nick Carter την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και την βίασε.

Read More

And More