Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε από τους πιο δύσκολους και γεμάτους πόνους μήνες, καθώς όχι απλά χώρισε με τον σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα, αλλά έπρεπε όλη η αμύθητη περιουσία του ζεύγους να χωριστεί, κάτι που προκάλεσε περισσότερη ένταση και στους δύο.

Εδώ και καιρό ο Αλβάρο έχει ήδη φτιάξει ξανά τη ζωή του και χαμογελάει πάλι στο πλευρό της νέας του αγαπημένης, Denise Severo. Ο ίδιος συνεχώς μέσα από τα social media εκφράζει τα συναισθήματά του και συχνές είναι οι ερωτικές εξομολογήσεις που κάνει στη σύντροφό του και μοντέλο στο επάγγελμα.

Η Αθηνά από την άλλη έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά από τότε που πήρε διαζύγιο και πέρασε τη δύσκολη δικαστική διαμάχη. ωστόσο, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα και είναι ξανά ερωτευμένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η “χρυσή κληρονόμος” φλερτάρει με εκατομμυριούχο από το Μιλάνο, τον οποίο γνώρισε σε φιλανθρωπικό γκαλά πριν από λίγους μήνες. Το όνομα του άντρα που έκλεψε την καρδιά της Αθηνάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Όσοι τον γνωρίζουν όμως μιλούν για έναν πολύ αθλητικό και γοητευτικό άντρα που λατρεύει την ιππασία.

Read More

And More