Νέος χωρισμός για διάσημο ζευγάρι – Δεν άντεξαν ούτε 7 μήνες μαζί!

Το δις εξαμαρτείν… για την διάσημη ηθοποιό! Το 2014 χώρισε τον σύζυγό της μετά από 4 χρόνια γάμου, πέρασε ένα διάστημα μόνη και πριν επτά μήνες βρήκε νέο αμόρε. Ο έρωτάς της όμως με τον σέξι personal trainer της δεν κράτησε για πολύ και η Hilary Duff είναι και πάλι… single mom!

Η είδηση του διαζυγίου της από τον Mike Comrie δυο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους είχε αναστατώσει τα πηγαδάκια στο Hollywood. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός του κράτησαν τις καλύτερες σχέσεις για χάρη του παιδιού. Μετά από μια περίοδο μοναξιάς, όμως η Hilary Duff βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Jason Walsh.

Έλα όμως, που και αυτό το ειδύλλιο δεν κράτησε για πολύ. Και μπορεί η Hiraly να είχε παρουσιάσει τον νεαρό γυμναστή και DJ και επίσημα στα social media, στις αρχές του Σεπτέμβρη (οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να είναι μαζί από τον Ιούνιο), τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν.

H 29χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια και για τον έρωτά της τονίζοντας πόσο διασκεδάζουν μαζί οι δυο τους… σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ όμως η σχέση τους έλαβε τέλος και εκείνη είναι πια ελεύθερη και ωραία!


Με τον πρώην σύζυγό της και τον γιο τους!

Read More

And More