Νέος χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού – Δεν άντεξαν ούτε δυο μήνες μαζί!

Μπορεί πριν δυο μήνες περίπου να μιλούσαμε για έναν νέο φλογερό έρωτα οι δυο σταρς όμως, δεν πρόλαβαν καλά καλά να είναι μαζί και χώρισαν. Η Λατίνα σταρ και ο πασίγνωστος ράπερ (που όταν τα βρήκαν ήταν και οι δυο φρεσκοχωρισμένοι) επιβεβαίωσαν τον κανόνα πως μετά από ένα μεγάλο χωρισμό, δύσκολα θα βρεις αμέσως τον έρωτα.

Ο λόγος για την Jennifer Lopez και τον Drake που δεν άντεξαν… ούτε δυο μήνες μαζί και χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ… Σύμφωνα με το περιοδικό “Us Weekly” το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση του, αν και πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός. Ωστόσο, ακούγεται πως ο Drake θα διεκδικήσει και πάλι την JLo, τον επόμενο μήνα που θα επιστρέψει στο Los Angeles μετά την περιοδεία του στην Ευρώπη.

After show feels…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Lopez (@jlo) στις


Πώς ξεκίνησαν όλα;

Τον Δεκέμβρη κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες πως ξεκίνησε ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στο ζευγάρι, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Casper Smart, αλλά και της συνάντησης του Drake με την πρώην του Rihanna. Ακολούθησε η φωτογραφία του Drake και της Jennifer, που ήταν αγκαλιά στον καναπέ επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι. Γεγονός που έκανε έξαλλη την πρώην φίλη της Jennifer, την Rihanna! Η RiRi προδομένη διέγραψε την κολλητή της από τα social media και παραμένει άγνωστο αν έχουν επαφές από τότε…

H JLo και ο Drake, όμως, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και το video που κυκλοφόρησε από βραδινή τους έξοδο στο Las Vegas, έδειχνε πως είναι full in love…

Ο έρωτάς τους όμως δεν κράτησε για πολύ… “Τα πάντα είναι θέμα timing”, έγραψε στο instagram η Lopez δείχνοντας με το αινιγματικό post πως ήρθε το τέλος της σχέσης, ενώ δεν έλειψαν οι σέξι πόζες και το Video με τον καυτό χορό της σε show μετά το χωρισμό!

Lil’ bit of tonights show…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Lopez (@jlo) στις

Read More

And More