Νέος χωρισμός – βόμβα! Τίτλοι τέλους για George Clooney – Amal Alamuddin;

Δεν σταματάμε να μετράμε διαζύγια μέσα στο 2016. Μετά τον Brad Pitt και την Angelina Jolie (αλλά και τους εγχώριους χωρισμούς Σκορδά – Λιάγκα, Φερεντίνου – Παυλίδου) τώρα κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό του George Clooney και της Amal Alamuddin.

Και μπορεί μετά το ρομαντικό γάμο στη Βενετία πολλοί να μιλούσαν για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ωστόσο οι φήμες για διαζύγιο του διάσημου αστέρα του Χόλιγουντ και της δικηγόρου… οργιάζουν. Σύμφωνα με το OK! Magazine μάλιστα το διαζύγιό τους αναμένεται να κοστίσει 300 εκατομμύρια δολάρια.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μάλιστα αναφέρεται πως το ζευγάρι ζει πια χωριστά. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, αν και οι φίλοι τους πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσουν το χωρισμό τους. Όσο για το λόγο του χωρισμού; Πολλοί αναφέρουν πως ευθύνεται η άρνηση του George Clooney να αποκτήσει παιδί, κάτι που η Amal το θέλει πολύ!

Το σίγουρο πάντως είναι πως το διαζύγιό τους θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο και θα γράψει ιστορία με το κόστος, αλλά και την Amal Alamuddin που θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Amal θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του και το σπίτι στη λίμνη Como. Παρόλο που αγαπούν ο ένας τον άλλον, φαίνεται πως θέλουν διαφορετικά πράγματα”.

Να σου θυμίσω πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στη Βενετία (με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο) και έδειχναν να είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια…

Ο χρόνος θα δείξει!

Read More

And More