Γάμος αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ… στη Μύκονο!

Γάμος αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, ενώ μάλιστα οι νεόνυμφοι, νοίκιασαν και την πρώην θαλαμηγό του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με την εκπομπή ”Πολύ μπλα μπλα”, περίπου 500 καλεσμένοι, οι οποίοι κατέφθασαν στο νησί με ιδιωτικό μπόινγκ 747 καθώς και πολλά λίαρ τζετ, έδωσαν το παρών στον μεγαλοπρεπή γάμο του γιου του Ζιλμπέρ Σανγκουρί, μεγιστάνα από το Λίβανο, και της εκλεκτής της καρδιάς του.

-Ο πατέρας του γαμπρού μάλιστα, έχει κάνει δύο μεγάλες δωρεές στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρώην πλανητάρχη, η μία ήταν ενός εκατομμυρίου δολλαρίων και η δεύτερη 5 εκατομμυρίων.-

Μάλιστα, κατά τα λεγόμενα γνωστού επιχειρηματία του νησιού των ανέμων, χθες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου υπήρχαν 16 λίαρ τζετ, ενώ το ζευγάρι ήταν απλό, προσιτό και πολύ ερωτευμένο!

Το μυστήριο τελέστηκε στο δημαρχείο, παρουσία περίπου 50 ατόμων, ενώ έξω από αυτό, το ζευγάρι περίμενε πολύς κόσμος.

Το πάρτυ ξεκίνησε από την Παρασκευή σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του νησιού, συνεχίστηκε μετά τις υπογραφές του Σαββάτου κι η αποκορύφωση ήρθε την Κυριακή στην παραλία της Ελιάς, με ένα μεγάλο πάρτι μέχρι τελικής πτώσης.

Ο δήμαρχος της Μυκόνου, Θανάσης Κουσαθανάς, δήλωσε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή: ”Είναι πολύ σημαντικό που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ένα ζευγάρι πολύ πλούσιο από το εξωτερικό, επέλεξε να ζήσει τη μαγική στιγμή του γάμου του σε ένα νησί της Ελλάδας. Αυτό αποτελεί για το νησί μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή! Δεν πήραμε κανέναν μέτρο ασφαλείας, δεν ζήτησαν τίποτα τέτοιο. Ο γάμος ήταν επίσης, πολύ απλός -όπως και το ζευγάρι, έγινε τυην Παρασκευή στη μία. Μας ενημέρωσαν για την επιθυμία τους πριν από δύο μήνες περίπου.”

Ο μπουφές τέλος, που στήθηκε στην παραλία της Ελιάς περιελάμβανε σουβλάκι και πάρα πολλά κιβώτια σαμπάνιας, σύμφωνα με την εκπομπή.

Δες το βίντεο:

Read More

And More