Nικόλαος Νεγρεπόντε – Ντέμπορα Πόρτερ: Γάμος με άρωμα… Αιγαίου

Την Πάτμο επέλεξε ο Νικόλαος Νεγρεπόντε για να παντρευτεί την Ντέμπορα Πόρτερ. Ο απόγονος της εφοπλιστικής οικογένειας και διευθυντής του Media Laboratory στο Τεχνολογικό Ινστιούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και η αγαπημένη του που ίδρυσε και διευθύνει το Φεστιβάλ βιβλίου της Βοστώνης, παντρεύτηκαν με άρωμα… Αιγαίου.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις επτά και μισή το απόγευμα. Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία για τον Νικόλαο Νεγρεπόντε, που έχει ανακηρυχθεί επίσημα ως δημότης του νησιού. Μετά τη γαμήλια τελετή που τελέστηκε στο δημαρχείο, η κεντρική πλατεία του νησιού γέμισε με κόσμο και ξεκίνησε το γλέντι. Πέρα από τους 200 προσεκλημένους, στο χαρούμενο γεγονός συμμετείχαν και οι κάτοικοι του νησιού.

Το ζευγάρι έφτασε συνοδευόμενο από τα τρία παιδιά που απέκτησαν και οι δυο από προηγούμενους γάμους. Ο Νικόλαος είχε δίπλα του τον γιο του Δημήτρη που απέκττησε από την Κορεάτισσα σύζυγό του και η Ντέμπορα από τις δύο κόρες της, ντυμένες στα λευκά, σε ρόλο παρανύμφων.

Την επόμενη μέρα του γάμου το ζευγάρι μαζί με λίγους και καλούς φίλους γεύτηκαν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στην ταβέρνα του” Βαγγέλη” στη χώρα της Πάτμου.

Διάβασε περισσότερα στη Real life

Read More

And More