J. Fonda: ‘ Μου αρέσει να δείχνω τα οπίσθιά μου” – 73 ετών και όμως σε άψογη φόρμα

Μπορεί να έχει ήδη περάσει τα 73 χρόνια, η Jane Fonda όμως δείχνει, αλλά και αισθάνεται το ίδιο εντυπωσιακή με μια γυναίκα που έχει τα μισά της χρόνια.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το Αμερικανικό Harper’s Bazaar με ένα εκθαμβωτικό seethrough μαύρο φόρεμα που δεν θα τολμούσαν να φορέσουν ούτε 25 ετών γυναίκες. Η Jane Fonda μίλησε στο περιοδικό και αποκάλυψε πως έμαθε να αγαπά τον εαυτό της μετά από πολύ σκληρή προσπάθεια και μάχη ενάντια στη βουλιμία, αλλά και τα προβλήματα που είχε με την εικόνα της.

“Δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη, θα έλεγα από την εφηβεία μέχρι και τα 50 μου χρόνια. Μου πήρε πολύ χρόνο. Στα 40 μου και αφού υπέφερα ακόμη από βουλιμία, συνειδητοποίησα πως όσο πιο μεγάλος είσαι, τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα”!

“Είχα μια καριέρα, κέρδιζα βραβεία, υποστήριζα διάφορες φιλανθρωπιές οργανώσεις, είχα μια οικογένεια. Τελικά χρειάστηκε περισσότερο να ξεφύγω από όλα αυτα” αναφέρει.

Σταμάτησε να έχει βουλιμικές τάσεις και στράφηκε στο μεγάλο της παθος τη γυμναστική. Μην ξεχνάς πως είναι η πρώτη διάσημη ηθοποιός που κυκλοφόρησε DVD γυμναστικής. “Δεν κάνω βέβαια push-ups” δηλώνει η Fonda “γιατί έχω ένα τεχνητό γόνατο και έναν τεχνητό γοφό”!

Αυτές τις ημέρες προωθεί το νέο της βιβλίο αυτοβοήθειας Prime Time.

Παρά την εμφάνιση που κόβει την ανάσα, την οποία και διατηρεί ακόμη ακέραια, όπως απέδειξε στην τελευταία εμφάνισή της στο φεστιβάλ των Καννών, η ίδια δηλώνει πως χρειάστηκαν χρόνια για να συμβιβαστεί με την πραγματική της εικόνα, κυρίως εξαιτίας της σχέσης της με τον πατέρα της Henry Fonda. “Μεγάλωσα στη δεκαετία του 50′ και έμαθα από τον πατέρα μου πως να κοιτάζω μόνο όσα έχουν σημασία. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και εγώ ήμουν τρελή για εκείνον, αλλά έστελνε μηνύματα σε μένα που δεν πρέπει να στέλνουν οι πατεράδες: ‘Αν δεν δείχνεις τέλεια, δεν πρόκειται να σε αγαπήσουν'” αναφέρει η Jane στη συνέντευξή της.

Η Jane Fonda έχει πλέον συμβιβαστεί και κάνει ό, τι κάνει για το δικό της καλό. Είναι χρόνια στον ακτιβισμό, έχει κερδίσει 2 βραβεία Όσκαρ, ενώ έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα 3 φορές. “Στην αναζήτηση του εαυτού μου αναρωτήθηκα. Υπάρχει κάτι εδώ μέσα ή είμαι απλά ένα άτομο που γεμίζει από τον άνδρα με τον οποίο βρίσκεται μαζί;” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Jane Fοnda μίλησε και για την συμπρωταγωνίστριά της Lindsay Lohan και την περιπέτεια της υγείας της. “Δεν έχω παρά συμπόνοια αι κατανόηση για εκείνη. Δεν νομίζω ότι είχε ξαναβιώσει μια ζωή χάος”

Read More

And More