Α. Παλαιολόγου – Β. Μητρογιάννης: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Η 42χρονη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο εκλεκτός της καρδιάς της και 53χρονος επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μητρογιάννης, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον επόμενο μήνα. Την είδηση μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε και η Αλεξάνδρα στο TLIFE.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ”ΟΚ!”, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ”Island” και αμέσως μετά, θα ακολουθήσει δεξίωση 500 ατόμων στο Private House. Επιπλέον, κουμπάρος τους θα είναι ο πολύ καλός φίλος της Αλεξάνδρας και γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ το νυφικό της μέλλουσας νύφης θα σχεδιαστεί από τους Deux Hommes.

Επιπλέον, λίγες μέρες μετά τον γάμο, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο πάρτι στο κλαμπ ”Fourteen”, που ανήκει στον μέλλοντα γαμπρό, καθώς και στο cafe restaurant ”Πευκάκι”, όπου μάλιστα τους απαθανάτισε ο φακός του ”ΟΚ!”, την Δευτέρα. Αυτές τις μέρες ξεκινάει επίσης, το μοίρασμα των προσκλητηρίων -θα είναι απλές κάρτες της UNICEF- ενώ το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους, αντί για δώρα, να κάνουν μια προσφορά στο Νικολοπούλειο ίδρυμα.

Δυστυχώς όμως, δεν θα καταφέρουν να πάνε ταξίδι μέλιτος μετά τον γάμο, λόγω των γυρισμάτων της Αλεξάνδρας, για τη σειρά ”Βασιλιάδες”.

Δες φωτογραφίες από το περιοδικό OK

Read More

And More