Γιώργος Σαμπάνης:” Με στεναχώρησε ο χωρισμός μου με την Πατρίτσια”

Ο νεαρός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του τραγούδι ” Μόνο αν με θες” μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τον χωρισμό του με την Πατρίτσια Μίλκ Περιστέρη και τόνισε πως σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο.

Λένε ότι στους χωρισμούς γράφονται τα πιο καλά τραγούδια. Ισχύει στην περίπτωση σας; Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Έχω γράψει και σε ευχάριστες καταστάσεις τραγούδια που μου αρέσουν πολύ. Τα τραγούδια γράφονται από το υποσυνείδητο. Μπορεί να έχεις ζήσει κάτι χρόνια πριν και να σου σκάσει τώρα.

Σας έχει πάει πίσω στα επαγγελαμτικά σας ένας χωρισμός; ” Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Τα ερωτικά αφορούν την προσωπική σου ζωή και όχι τα επαγγελματικά σου.

Για πολλούς, η ισορροπία καθορίζεται από την προσωπική ζωή. Ένας χωρισμός στοιχίζει και σε επαγγελματικό επίπεδο…” Όταν χωρίζω, ξέρω τον λόγο που χωρίζω. Δεν χωρίζω για ψύλλου πήδημα!

Σε ένα χωρισμό φταίνει και οι δύο; “Ναι, φταίνε και οι δύο.”

΄Εχει τύχει να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο σας μετά το χωρισμό;
“Δεν θα σου πω ψέματα, έχει τύχει να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Όμως, δεν το επιδιώκω.”

Στην περίπτωση της Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, κάποια δημοσιεύματα μιλούσαν ακόμα και για γάμο…” Μου αρέσει η ιδέα του γάμου και της οικογένειας. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Δεν θα μπορούσα να πάρω μια τόσο σημαντική απόφαση, αν δεν ήμουν σίγουρος για τα πάντα. Και πρώτα απ΄όλα, για τον εαυτό μου.”

Σας στεναχώρησε αυτός ο χωρισμός; ” Ήμουν δύο χρόνια σε αυτή τη σχέση. Και βέβαια με στεναχώρησε.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More