Nicole Kidman: Χωρίς ρετούς στην παραλία η 48χρονη ηθοποιός!

Είναι αναμφίβολα μια από τις σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και στα 48 της χρόνια παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή. Ο λόγος για την Nicole Kidman που έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρέθηκε σε παραλία στο Σίδνεϊ και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Με ένα floral μπικίνι και εντυπωσιακές αναλογίες, η Nicole έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Βέβαια, δεν μπόρεσε να αποφύγει τους παπαράτσι, που την απαθανάτισαν την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα. Εκείνη προσπάθησε να ρουφήξει, βέβαια, λίγο την κοιλιά της για να φανεί πιο εντυπωσιακή, αλλά σίγουρα το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές.

Στις χωρίς ρετούς φωτογραφίες , που δημοσίευσε η Daily Mail, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται στα καλύτερά της, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν, πως καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα. Πάντως, αυτό που σίγουρα πρόσεξαν όλοι ήταν το στήθος της, μιας και πριν λίγες μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Νicole Kidman, αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος. Σύμφωνα με το Radar Online, η ηθοποιός, δεν ήθελε πλέον να έχει τίποτα “τοξικό” μέσα στο σώμα της και αποφάσισε να … αποχωριστεί το πλούσιο στήθος της!



Read More

And More