Νίκη Παλληκαράκη: Οι ευχές της για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στο Γύθειο! Η τελετή έγινε σχεδόν υπό άκρα μυστικότητα αφού τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας ήθελαν σε αυτή την όμορφη στιγμή να έχουν δίπλα τους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους και φυσικά να τη ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα ευχάριστα “ανακοίνωσε” η ίδια η νύφη με μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου, μας έδειξε το μονόπετρο και τη βέρα της στο χέρι της, λίγη ώρα μετά το γάμο της που επέλεξε να γίνει στη γενέτειρά της. Κουμπάροι ήταν οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού με του ςοποίους διασκέδασαν το προηγούμενο βράδυ σε γνωστό στέκι της περιοχής.

Η κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, η Νίκη Παλληκαράκη τους έστειλε και τις διαδικτυακές της ευχές σημειώνοντας πως θα είναι πάντα δίπλα τους. Η ηθοποιός γνωρίζεται με την νύφη και τη μέλλουσα μανούλα πάρα πολλά χρόνια ενώ έχουν παίξει μαζί και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”.

Σας αγαπάμε πολύυυυυυυ!!!!!! #τακουμπαράκια #πανταμαζι #πανταδιπλασας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Pallikaraki (@nikipallikaraki) στις

Από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και η άλλη κολλητή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη η οποία επίσης έστειλε τις διαδικτυακές της ευχές στο ζευγάρι.

Read More

And More