Νικόλαος: Ετοιμάζει πυρετωδώς την έκθεση με τις φωτογραφίες του!

Το ότι ο Νικόλαος είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες ίσως δεν το γνωρίζαμε. Όπως επίσης δεν γνωρίζαμε ότι ο Νικόλαος έχει ήδη παρουσιάσει τα έργα του με μεγάλη επιτυχία σε έκθεση φωτογραφίας στον οίκο Christie’s, στο Λονδίνο με τίτλο «SOUNDWALL AND HRH PRINCE NIKOLAOS PHOTOGRAPHY» με πέντε έργα, φωτογραφίες, αποτυπωμένες από τον φωτογραφικό του φακό. Μάλιστα τα έργα του δεν είναι απλές φωτογραφίες αλλά συνδυάζουν και ήχο χάρη σε μια εφαρμογή που επιτρέπει στις φωτογραφίες να ενσωματώνουν έναν υπολογιστή που παράγει τον ήχο που επέλεξε ο ίδιος. Η ομάδα της αμερικανικής εταιρείας Soundwall επιμελήθηκε το.. κορνιζάρισμα των φωτογραφιών ώστε να ενσωματωθεί ο υπολογιστή σε αυτές και το αποτέλεσμα ήταν δεόντως εντυπωσιακό καθώς και η λίστα των επωνύμων που βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης: Μαριάννα Γουλανδρή με το Φίλιππο Λαιμό, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, ο σουλτάνος Αλί Αλάνα, ο πρίγκηπας Μιχαήλ του Κεντ, η Χρυσάνθη Λαιμού, ο γκαλερίστας David Gill και άλλοι.


Τα έργα του Νικολάου μάλιστα πωλούνται προς 10.000 δολάρια το ένα.


Ο Νικόλαος ποζάρει μπροστά σε ένα από τα έργα του!


Σύμφωνα με τον Νικόλαο, τα έργα του είναι μια μελέτη στις εφήμερες εικόνες που δημιουργούνται στον ″καμβά″ του ελληνικού ουρανού, καθώς και μια προσπάθεια να συλλάβει μεμονωμένες στιγμές μιας ιδιαίτερης σύνθεσης.


Τα έργα του Νικόλαου στον οίκο Christie’s


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα εγκαίνια του γιου τους.

Η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ είναι αυτή που τον ενθάρρυνε και τον παρότρυνε να εκθέσει τα έργα του. Μετά την επιτυχία του Λονδίνου και σύμφωνα με την Realnews, ο Νικόλαος ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα έργα του από τις 12 μέχρι τις 15 Μαρτίου στο Κατάρ, στην έκθεση “Art for tomorrow”. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το παρών στην έκθεση θα δώσουν μεγάλα ονόματα όπως ο γνωστός συλλέκτης Δάκης Ιωάννου, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, ο Γάλλος αρχιτέκτονας Ζαν Νουβέλ κ.ά.

Read More

And More