Νικολέττα Καρρά: Η τούρτα έκπληξη που έφτιαξε στον άντρα της!

“Και το Oscar πηγαίνει στον καλύτερο… άνθρωπο που είναι τα πάντα στη ζωή μου! Στον άντρα μου”, έγραψε πάνω στην τούρτα του Φώτου Πιττάτζη, η Νικολέττα Καρρά και μέσα σε δυο προτάσεις κατάφερε να “χωρέσει” όλα της τα συναισθήματα.

Η γνωστή ηθοποιός που πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα με τον άντρα της (εκείνος μετακόμισε στη χώρα μας από την Κύπρο που ήταν η βάση του) θέλησε να γιορτάσουν φέτος τα γενέθλιά του με ένα ξεχωριστό τρόπο και… πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές και η τούρτα με το Oscar που χάρισε στον καλό της.

My man of course.. Happy birthday my love… #love #birthdaycake #husband #photooftheday #birthday #feelingblessed

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikoletta Karra (@nicolekarra) στις


Η Νικολέττα Καρρά μάλιστα δηλώνει full in love με τον καλό της και σε συνέντευξή της στην Tatiana Live είχε αποκαλύψει πως δεν γνωρίζει πως θα είναι τελικά το να βρίσκεται κάθε μέρα με τον άντρα της (μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάζονταν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα χώρια), αλλά σίγουρα ήταν κάτι που το περίμενε με αγωνία.

Τέλος σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε: “Τα γνήσια συναισθήματα και η κατανόηση είναι που μετρούν. Όταν ένα ζευγάρι αγαπιέται και θέλει πραγματικά να μείνει μαζί, βρίσκει λύσεις”.

Read More

And More