Νίκος Κοκλώνης: Τι λέει στο TLIFE, από το Las Vegas που έγινε το μακελειό με τους 20 νεκρούς!

Μια απίστευτη και σοκαριστική εμπειρία έζησε πριν λίγες ώρες ο γνωστίος επιχειρηματίας και παρουσιαστής του Celebrity Travel Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρίσκεται στο Λας Βέγκας όπου περιμένει τον Αντώνη Ρέμο προκειμένου να μαγνητοσκοπήσουν την εκπομπή η οποία θα προβληθεί στον Αnt1 σε λίγο καιρό.

Ο γνωστός παρουσιαστής έζησε στιγμές τρόμου αφού το ξενοδοχείο του είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση τον τόπο του μακελειού, όπου έχασαν τη ζωή τους 20 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 100 όταν ο δράστης, γάζωσε κυριολεκτικά πολίτες στη συναυλία για το κλείσιμο μουσικού φεστιβάλ country.

Ευτυχώς δεν κινδύνευσε ούτε αυτός, ούτε κανείς άλλος από την αποστολή της εκπομπής: Ο Νίκος Κοκλώνης περιέγραψε στο TLIFE τη στιγμή του πανικού όπως την έζησε εκείνος στο ξενοδοχείο που μένει, το Westgate. Υπήρξε πανικός και στο δικό του ξενοδοχείο. Στους δρόμους υπήρχαν τραυματίες αστυνομία και κόσμος που έτρεχε σε κατάσταση πανικού. Η διεύθυνηση του ξενοδοχείου ζήτησε από τους πελάτες του να μην βγουν στους δρόμους ενώ ο ίδιος περιμένει να δει πότε θα φτάσει η πτήση του Αντώνη Ρέμου αφού υπήρξε για λίγο αναστάτωση και στο αεροδρόμιο, το οποίο βέβαια έκλεισε για λίγη ώρα.

Read More

And More